Malzemeler
3 adet elma
2 paket pötibör bisküvi
150 gr çekilmiş ceviz içi
1 çorba kaşığı kakao
1 paket çikolatalı puding
2 su bardağı süt
Yarım su bardağı Hindistan cevizi rendesi
Elmalı Bisküvi Topları Tarifi:
Elmaları soyup büyük bir kabın içine rendeleyin. Bisküvileri çok küçük parçalara bölerek ufak kırıklar halinde elmaya ekleyin. Ceviz içini ve kakaoyu ilave edip hepsini karıştırın. Karışımı buzdolabında 15-20 dakika dinlendirin.
Düz bir tabağın içine hindistan cevizini hazırlayın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Ellerinizde yuvarlayıp hindistan cevizine bulayın ve bir servis tabağına dizin.
Çikolatalı pudingi paket üzerinde verilen tarife göre soğuk sütle pişirip ılındıktan sonra elmalı topların üzerine gezdirerek dökün. Soğuyunca servis yapın.
No comments:
Post a Comment